Un nou bilanț al îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2

Raportarea de la prânz a autorităţilor în privinţa evoluţiei epidemiei de COVID-19 în România consemnează un nou record negativ: cele mai multe decese în 24 de ore – 177. Şi în privinţa cazurilor grave s-a ajuns la un nou nivel maxim: sunt 1.093 de pacienţi în secţiile de terapie intensivă, din cele mai bine de 12.700 de persoane infectate cu coronavirus care sunt internate în spital.

În total, puțin peste 7.300 de noi cazuri s-au înregistrat de ieri până azi în România, rezultate ce provin din aproximativ 31-a de mii de teste. Bucureştiul a anunţat 845 de persoane nou-infectate, urmat de judeţele Cluj – cu peste 400, apoi de Olt, Constanţa, Timiş şi Iaşi care depăşesc pragul de 300.

În privinţa incidenţei cazurilor cumulate în ultimele 14 zile – Sibiu, Cluj, Sălaj şi Timiş au peste 6 cazuri la mia de locuitori, în timp ce sub nivelul de 1,5 la mie mai sunt doar Olt şi Vrancea.

Numărul românilor din afara ţării confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus este de 6.862, iar cel al deceselor a rămas 126, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply