Ultimele pregătiri pentru Eurovision 2022

     WRS, artistul care va duce numele  României pe scena Eurovision a  lansat  videoclipul piesei cu care va participa în concurs – „Llamame”.

       Cu peste 2,5 milioane de accesări pe conturile oficiale şi fredonată de mii de fani la concertele dedicate promovării fenomenului Eurovision, „Llamame”, are acum o reprezentare vizuală pe : https://youtu.be/9Wtx4v81xxU

   Artistul este foarte încrezător în destinul său muzical si în sansele României pe scena de la Torino . WRS considera ca anii de muncă îşi arata acum roadele si  crede ca ideea  de hard work really pays off. De altfel storyul  videoclipului este inspirat din viaţa sa şi ilustrează drumul parcurs  în industria muzicala.

    Regia videoclipului este semnată de Andra Marta şi de Cristina Poszet, iar Alexandru Mureşan este Director of Photography.

    In doar trei săptămâni  va avea loc Eurovision 2022 si  ultimele repetiţii sunt in toi. Eurovision Song Contest 2022 se va desfasura în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. WRS va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a celei de a doua semifinale.        Sub sloganul „The sound of beauty”, Eurovision Song Contest 2022 va aduce  laolalta reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Ţărilor de Jos, România, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Marea Britanie.

         Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956.   Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

Credit info si foto : agerpres.ro şi facebook.com

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply