Tragedie în Italia: Trupul unui român a fost găsit mistuit de flăcările unui incendiu

Incidentul a avut loc duminică, 2 iulie, în jurul orei 21:00, când un carabinier aflat în timpul serviciului a observat flăcări și un bărbat în apropierea barăcii de la adresa Via Appia Nuova, numărul 767. Acesta a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit polițiștii cu echipaje volante, ofițeri Tuscolano, pompierii și personalul serviciului de urgență 118.

Cu toate eforturile depuse, focul a distrus complet baraca, dar, în urma căutărilor, s-a descoperit trupul carbonizat al bărbatului în vârstă de 55 de ani care muncea acolo. Victima a fost identificată ca fiind un cetățean român, iar autoritățile au început o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale incendiului.

Potrivit informațiilor inițiale, bărbatul se afla în baracă împreună cu doi prieteni în momentul izbucnirii incendiului. Cei doi prieteni au reușit să se salveze, însă pentru bărbatul de naționalitate română, de 55 de ani, acest incendiu a devenit o capcană mortală.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la policlinica Tor Vergata pentru a fi supus unei autopsii, care să ofere mai multe informații despre cauza exactă a decesului, conform presei italiene.

Incendiul tragic din Via Appia Nuova aduce în prim-plan importanța măsurilor de siguranță și prevenire a incendiilor, subliniind nevoia unei atenții sporite față de locuințele precare și a condițiilor în care trăiesc unele persoane. Autoritățile locale vor continua investigațiile pentru a identifica și lua măsuri pentru prevenirea unor astfel de tragedii în viitor.

Sursa: www.stiridiaspora.ro

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply