Teste rapide pentru cadrele medicale din București

Gabriela Firea a declarat că 6 mii de teste rapide pentru cadrele medicale din București, care provin dintr-o donație, au ajuns în țară.

„Sunt din Belgia şi determină prezenţa antigenului SARS-CoV- 2, prin exudat nazal şi faringian, deci sunt sigure. Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex în România, a oferit această donaţie substanţială, în semn de preţuire faţă de efortul cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus. Valoarea totală este de 156.000 lei (fără TVA)”, a scris edilul general, pe Facebook.

Edilul șef a adăugat că aceste teste sunt foarte utile, deoarece pot determina, cu mare precizie, prezența unei infecții active în corp.

„Este un gest extraordinar prin care oameni minunaţi, cărora le pasă şi sunt la curent cu efortul extraordinar pe care personalul medical îl face în aceste vremuri marcate de pandemia COVID-19, doresc să ajute. Astfel de iniţiative lăudabile pot face diferenţa în lupta dură pe care eroii noştri din spitalele aflate în prima linie o duc zi de zi, oră de oră, împotriva noului coronavirus”, a spus ea.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply