Targul de Carte de la Frankfurt va fi un eveniment față în față

Târgul de Carte de la Frankfurt plănuieste să primească din nou editorii, autorii și vizitatorii, în octombrie, anul acesta. Târgul se vrea a fi un eveniment față în față cu formate digitale suplimentare și poate fi adaptat flexibil la pandemie, au anunțat organizatorii de la Frankfurt. 

Protecția sănătății pentru expozanți și vizitatori este o „prioritate maximă”. Evenimentul presupune, așadar, și un nivel de igienă ridicat. Este proiectat un design spațios al sălii, cu culoare semnificativ mai largi.  

Toți participanții la târg vor trebui să se înregistreze în avans. Numărul vizitatorilor este, de asemenea, monitorizat și controlat, în conformitate cu regulile de protecție împotriva infecțiilor care se vor aplica în octombrie.  

Din cauza pandemiei de coronavirus, Târgul de Carte de la Frankfurt a avut loc complet digital, în octombrie, anul trecut.  

Al doilea mare eveniment din industria germană, Târgul de Carte de la Leipzig, căruia îi trec pragul anual aproximativ 300.000 de vizitatori, planificat inițial pentru luna mai, este anulat pentru a doua oară la rând, din cauza pandemiei.  

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply