Targ international de afaceri la Madrid

    Cea de-a 20-a ediție a Târgului internațional de afaceri și investiții pentru IMM-uri – IMEX Madrid îşi va deschide porţile în zilele de 19 și 20 aprilie 2022.

     La eveniment antreprenori din toată lumea sunt invitati sa participe pentru a deschide noi pieţe pentru produsele spaniole sau pentru a importa în Regatul Spaniei produse din alte ţări.

     Antreprenorii interesați de identificarea unor noi oportunități de afaceri sau investiții pe piaţa românească se pot înscrie pe site-ul Feria IMEX Madrid-2022 – Semana de la Internacionalización 2022 : https://imex.impulsoexterior.net

     Reprezentanții Biroului de Promovare Comercială şi Economică din cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei vor participa la IMEX Madrid pentru întâlniri individuale, cu reprezentanți ai companiilor spaniole interesate de inițierea unor cooperări pe plan economic în România.

     Evenimentul se va desfășura la Palacio de Cibeles (sediul Primăriei orașului Madrid) și are ca principal obiectiv sprijinirea firmelor spaniole care doresc să-și dezvolte prezența pe piețele externe dar si oportunităţi de afaceri pentru piaţa spaniolă.

Credit foto si info : https://www.facebook.com/photo/?fbid=344281844411725&set=a.337552828417960

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply