Sesiune de informare pentru românii din Milano

      Fie că sunteţi de puţină vreme în Italia, fie că aţi emigrat în urmă cu zeci de ani, dacă vă întrebaţi cum puteţi beneficia de anii de muncă şi de protecţie socială, informati-vă din surse sigure !

      Daca aveti intrebari legate pensile comunitare, de obtinerea unor indemnizatii sau alocatii, de drepturile  pe care le aveti in domeniul muncii indiferent daca ramaneti in Italia sau va intoarceti in Romania, puteti obtine raspunsuri pertinente de la autoritatile in domeniu.

      Consulatul general al Romaniei la Milano vă asteaptă la o sesiune de informare  pe teme din domeniul muncii, pensiilor si securitatii sociale, miercuri, 6 Aprilie 2022,orele 17.00 .

      Evenimentul va avea loc la Casa dei Diritti  del Comune di Milano, Via Edmondo de Amicis 10, Milano.

      Vor raspunde intrebarilor :  Andrei Sfîrloagă, consilier diplomatic, ataşat pe probleme de muncă si sociale în cadrul Ambasadei României la Roma  si Diana Alessandra De Marchi, consilier pe probleme de munca si educatie in cadrul Primariei din Milano.

      Locurile sunt limitate. Pentru a avea acces la eveniment, trimiteti intentia de participare si intrebarile dumneavoastra la adresa de e-mail  milano@mae.ro, pana pe 4.04.2022 inclusiv.

      Accesul la seminarul organizat de Ambasada Romaniei in Republica Italiana,Malta si  San Marino si Consulatul General al Romaniei la Milano, se va face EXCLUSIV pe baza prezentarii certificatului verde ( Greenpass cu cod QR), CONFORM PREVEDERILOR IN VIGOARE.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply