Serialul „Ocolul Pământului în 80 de zile” își reia filmările

Serialul „Ocolul Pământului în 80 de zile” cu David Tennant în rolul principal, o adaptare a îndrăgitului roman de Jules Verne, urmează să își reia turnările în România și în Africa de Sud. În luna martie, producția a fost întreruptă din cauza coronavirusului.

Filmările vor începe luna viitoare în România, după care echipa se va deplasa în Africa de Sud, care, săptămâna trecută, a anunțat că zborurile internaționale spre țară vor fi reluate pentru prima oară din luna martie, începând cu data de 1 octombrie. Echipa internațională a filmului a revenit în România în luna iunie.

Tennant (cunoscut din serialele „Broadchurch” și „Dr. Who”), joacă rolul exploratorului Phileas Fogg, care, în urma unui periculos pariu, se angajează să înconjoare globul în doar 80 de zile. Lui i se alătură valetul, Passepartout, interpretat de Ibrahim Koma, un actor francez în ascensiune (cunoscut din filmele „Je suis Daddy” – Eu sunt tata și„‘Mother is Wrong” – Mama n-are dreptate) și Abigail Fix, o jurnalistă în devenire, interpretată de Leonie Benesch („The Crown” – Coroana), cea care dorește să relateze această poveste extraordinară.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply