Secretele instructorilor de fitness

Fitness-ul a devenit parte din viaţa de zi cu zi a multor oameni şi reprezintă deja o industrie întreagă cu mulţi jucători, fiecare dintre aceştia având mai multe secrete pentru antrenamente de succes. Acestea sunt cel mai bine cunoscute de antrenorii care lucrează la sălile de sport.

Cel mai bun moment pentru antrenamente este prima jumătate a zilei. Astfel, folosim nivelurile maxime de energie în timp ce ne accelerăm metabolismul pentru tot restul zilei. În următoarele 4 ore după antrenament, corpul nostru arde mai multe calorii decât de obicei, ceea ce reprezintă o strategie excelentă pentru pierderea grăsimilor corporale.

Oamenii merg la sală pentru a se antrena cu echipamentele şi greutăţile de acolo. Dar exerciţiile cu propria greutate nu trebuie neglijate, deoarece scopul lor nu este doar îmbunătăţirea tonusului muscular, ci şi îmbunătăţirea echilibrului, coordonării şi mobilităţii articulaţiilor.

Mulţi dintre instructorii din sălile de fitness impresionează atât prin fizicul lor, cât şi prin fotografii postate pe diverse reţele de socializare. Dar aceste lucruri nu îi fac neapărat şi buni profesionişti.

Majoritatea antrenorilor buni sunt foşti medici, fizioterapeuţi, foşti sportivi sau profesori de educaţie fizică care, deşi nu impresionează prin muşchi de revistă, deţin cunoştinţe de invidiat.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply