Se închid restaurantele, barurile și cafenelele în 20 de localități din Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a luat noi decizii în funcție de evoluția situației epidemiologice din județ.

Purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie în toate spațiile publice. Restaurantele, cafenelele și barurile vor funcționa în intervalul orar 05:00-21:00, în localitățile în care rata de incidență nu depășește 3 cazuri la mia de locuitori, iar acolo unde depășește, vor funcționa în sistem catering si take away.

Rămân interzise petrecerile, iar locurile de joacă piscinele interioare și cazinourile sunt deschide în intervalul orar 05:00-21:00, în localitățile în care rata de incidență nu depășește 3 cazuri la mia de locuitori.

Rămân deschise sălile de sport, cinematografele, teatrele și piețele agroalimentare.

Potrivit ultimelor date, 20 de localități din Maramureș au rata de incidență mai mare de 3 la mia de locuitori. Este vorba despre Baia Mare, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Săliștea de Sus, Seini, Tăuții Măgherăuș, Gârdani, Leordina, Groși, Cernești, Recea, Coltău, Dumbrăvița, Rozavlea, Oarța de Jos, Poienile Izei, Bogdan Vodă, Coaș, Săcălășeni și Valea Chioarului.

În Sighetu Marmației, rata de incidență este de 3,67 la mie, condiții în care, activitatea cu publicul în domeniul HORECA este interzisă. Măsurile adoptate vor intra în vigoare începând de luni, 8 februarie, și vor fi reanalizate și modificate peste 7 zile de la instituirea lor, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply