Sărbătorile de iarnă ar trebui petrecute în familie, în număr cât mai restrâns

De sărbătorile de iarnă ar fi mai bine să se rămână în familie, în număr cât mai restrâns, ca măsură anti-COVID – este avertismentul ministrului Afacerilor Regionale, Francesco Boccia.

Acesta a anunţat că statul va trimite la Napoli în special Armata şi Protecţia Civilă şi va căuta noi structuri de cazare denumite „COVID Hotel” pentru pacienţii pozitivi care nu se află în stare gravă. Astfel, spitalele sau alte centre sanitare se eliberează. La aceeaşi metodă se va apela şi în alte zone aflate în criză.

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Ordinelor Chirurgilor şi Dentiştilor, Filippo Anelli, solicită încă de câteva zile blocarea totală la nivel naţional: „În ciuda tuturor măsurilor impuse, înmulţirea numărului de decese, de pacienţi internaţi, de cei care sunt în secţiile de terapie intensivă ne determină să ne gândim că această creştere va continua şi, dacă se va continua astfel, noi vom ajunge la numere exagerat de mari.”

Până la noi măsuri anti-COVID, guvernatorii din trei regiuni din nordul Italiei, Veneto, Friuli-Veneţia Giulia şi Emilia Romania, au emis o ordonanţă prin care sunt interzise până la 3 decembrie plimbările pe străzile şi pieţele din centrele localităţilor, prin zonele frecventate de tineri şi chiar pe plaje.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply