Romanul  Iulian Rotariu, din nou campion mondial !

 Iulian Rotariu a devenit primul alergător din lume care a câștigat cele cinci ultramaratoane ale Continental Challenge. Pompierul botoşănean a reuşit încă o performanţă, trecând primul linia de finish a ultramaratonului Ultra Norway.

       Şi nu doar atât. Aşa cum subliniază colegii săi de la ISU Botoşani pe pagina de facebook a reuşit acest lucru în doar 22 ore deşi durata cursei era de 44 de ore. Mai mult el a terminat cei 120 de kilometri cu o  penalizare de două ore pentru că nu a avut partener și a alergat singur.

        Ultramaratonului Ultra Norway pune probleme şi celor mai rezistenţi. Iulian Rotariu a alergat în  Alpii Lyngen, la 350 km nord de Cercul Arctic. A traversat cinci râuri, a trecut prin zăpadă, a alergat pe stânci alunecoase și abrupte. Doar cinci concurenți au finalizat acest ultramaraton, ceilalți fiind nevoiţi să abandoneze cursa.

           Odată cu adăugarea în palmares a cursei din Norvegia, Iulian Rotariu a devenit primul alergător din lume care a câștigat cele cinci ultramaratoane ale Continental Challenge.

  Clubul Continental Challenge reunește participanți care au finalizat cu succes cele cinci ultramaratoane ale Continental Challenge. La începutul anului 2022, acest club este compus din doar cinci concurenți.

          FELICITĂRI, IULIAN ROTARIU  !

Credit info şi foto https://www.facebook.com/isubotosani

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply