Romanii din Spania au acces la cursuri de limba si civilizatie romaneasca

 

Pe tot cuprinsul Spaniei exista scoli in care se predau cursuri de Limba, Cultura si Civilizatie Romaneasca. Ambasada Romaniei in Regatul Spaniei pune  la dispoziția doritorilor o hartă care cuprinde unitățile de învățământ din aceasta tara, în care este predat acest curs în anul școlar 2021-2022, precum și lectoratele de limbă română deschise în cadrul universităților spaniole.

   Dacă dați click pe unul dintre punctele de pe hartă (http://madrid.mae.ro/node/798), regăsiți numele şcolii şi ale cadrului didactic care predă cursul, respectiv numele universității și ale lectorului, după caz.

    Detalii despre cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română din cadrul universităţilor din Spania sunt disponibile pe site-ul Ambasadei, la rubrica „Comunitatea Românească”.

    In acest proiect  participa 60 de unitati scolare iar la  cursuri vin elevi romani dar si spanioli, moldoveni, ucrainieni si marocani.

   Pe teritoriul Regatului Spaniei exista si lectorate de limba romana in cadrul Universitatilor din Alicante, Granada,Salamanca,Sevilla,Madrid si Barcelona.

Sursa: Ambasada Romaniei in Regatul Spaniei.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply