Romanii din Marea Britanie pot fi premiati

Liga Studenților Români în Străinătate, filiala UK impreuna cu Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord  organizează  ceremonia de decernare a “Diplomei Ambasadorului”.

Orice roman aflat in Regatul Unit poate sa participe daca se incadreaza intr.-una  din următoarele categorii:

1. Student licență (Undergraduate Student) – pentru rezultate academice deosebite și/sau implicare într-un proiect semnificativ.

2. Student masterand (Graduate Student) – pentru rezultate academice deosebite și/sau implicare într-un proiect semnificativ.

3. Cercetător/Doctorand (Research) – pentru contribuție la extinderea frontierelor cunoașterii într-un domeniu de activitate științifică.

4. Comunitate Românească (Romanian Community) – pentru preocupări deosebite în direcția sporirii coeziunii comunității românești din Regatul Unit; pentru rezultate deosebite în integrarea românilor în societatea britanică; pentru debutul cu succes în carieră, care a condus la construcția unei percepții pozitive a comunității românești în Regatul Unit.

5. Asociații Studențești (Student Associations) – pentru asociații de studenți care s-au remarcat printr-o activitate bogată și diversă.

Concurentii trebuie sa trimita un email pe adresa: contact@uk.lsrs.ro care să conțină: Categoria la care se inscribe, un- CV în limba română sau engleză (necesar doar dacă aplici la categoriile 1-3) si o  scrisoare de motivație (în limba română; 1 pagină).

Termen de depunere : 21 noiembrie, 23:59 UK time.

Premiile se vor acorda în cadrul Conferinței Studenților, Profesioniștilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie, ediția 2021. Decizia Excelenței Sale Ambasadorul României va fi comunicată laureaților cu trei zile înainte de data Conferinței.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply