Români dispăruți în Austria și Franța

Un român a dispărut fără urmă de o lună de zile după ce a plecat din Cehia, unde a lucrat în ultimii cinci ani, pentru a merge în Austria împreună cu un prieten. Virgil Emanuel Badea a plecat în august din Cehia, unde locuia de cinci ani, pentru a munci în Austria. Românul a plecat cu mașina personală, însoțit de un prieten.

Din 20 august, nimeni nu mai știe nimic de el, iar informațiile care au ajuns la familia bărbatului sunt care mai de care mai ciudate și contradictorii. Familia tânărului spune că a luat legătura și cu Poliția Română, care i-ar fi comunicat că se vor face verificări, apoi îl vor da în urmărire.

De asemenea, românul Sidor Cătălin, din comuna Bălușeni, județul Botoșani, se îndrepta către Spania, când i s-a făcut rău în autocar, pe teritoriul Franţei.

A fost luat cu o ambulanță și de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el. Familia a aflat doar că incidentul s-a petrecut pe teritoriul francez, însă a trecut mai bine de o săptămână fără să primească un semn de la bărbatul de 44 de ani.

Potrivit polițiștilor, Sidor Cătălin a plecat cu un autocar către Spania în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2020. In seara zilei de 13 septembrie 2020, în timp ce se afla pe teritoriul Franței, i s-a făcut rău și a fost preluat de o ambulanță pentru a-l duce la spital. Din acel moment, nimeni din familia bărbatului nu a reușit să mai ia legătura cu el.

Poliţiştii fac apel la populaţie să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie, în cazul în care există informaţii legate de persoana respectivă.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply