Restricțiile de călătorie către Grecia au fost extinse

O serie de noi restricții de călătorie au fost adoptate marți de către Autoritatea Aviatică Civilă a Greciei, cu scopul limitării răspândirii pandemiei prin intermediul celor sosiți din țări cu focare majore.

Noile reguli vor rămâne în vigoare până la 15 septembrie și extind interdicția de zbor la Turcia și regiunea Catalonia din Spania, pe când zborurile din Albania și Macedonia de Nord nu mai pot ateriza decât pe aeroportul din Atena.

Călătorii care sosesc pe calea aerului din Albania, Belgia, Bulgaria, Malta, Macedonia de Nord, România, Spania, Suedia și Emiratele Arabe Unite nu vor fi primiți în Grecia decât dacă prezintă un test negativ Covid-19, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Interdicția a fost extinsă și la toți cetățenii non-UE, cu excepția celor din Australia, Canada, Georgia, Israel, Japonia, Noua Zeelandă, Rwanda, Coreea de Sud, Tailanda, Tunisia, Uruguay și Emiratele Arabe Unite. Ei vor trebui să prezinte un test negativ Covid-19.

HCAA a stabilit și o limită maximă pentru călătorii care vin din Israel, de 1.200 de persoane pe săptămână, și care pot ateriza doar pe aeroporturile din Atena, Salonic, Iraklio, Corfu și Kos.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply