Recomandări pentru a reduce colesterolul din organism

Există câteva recomandări simple pentru a reduce nivelul colesterolului. Este indicat să respectăm cel puțin șapte reguli, potrivit recomandărilor experţilor în nutriţie.

În primul rând, este indicat să consumăm fulgi de ovăz, ovăz integral sau ovăz grosier, deoarece acest produs conține fibre și, la rândul său, reduce eficient colesterolul, care este extrem de periculos pentru pereții vaselor de sânge.

În alimentaţia zilnică este indicat să introducem nucile de orice tip, acestea oferă organismului acizii grași care protejează vasele de sânge de colesterol, subliniază specialiștii.

De asemenea, experţii în nutriţie ne recomandă să mergem cât mai mult, cel puțin 30 de minute pe zi, crescând astfel capacitatea organismului de a curăța sângele de grăsimi, după mâncare.

Este important să bem apă pentru a curăța organismul de colesterolul rău și pentru a dormi mult mai bine – procesele metabolice care afectează colesterolul apar noaptea, amintesc oamenii de știință.

Experții recomandă renunțarea la cafea, care, de asemenea, creşte colesterolul și să renunţăm la obiceiul de a mânca în oraş, în majoritatea cazurilor, mesele pregătite la restaurante sunt pline de grăsimi saturate, de calorii și sodiu.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply