Obiecte cu energie negativă care aduc necazuri într-o casă

Energia din locuinţă ne influenţează nu numai sănătatea fizică şi mentală, ci şi modul în care simţim şi acţionăm.

Atunci când ghinioanele se ţin lanţ şi eşecurile devin o obişnuinţă, experţii ne recomandă să aruncăm o privire şi la obiectele pe care le avem în locuinţă, deoarece acestea ar putea fi un adevărat „magnet” pentru neplăcerile noastre.

Există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le avem în casă, pentru că astfel atragem doar nefericire şi probleme.

  • Oglinzi sparte sau crăpate – Chiar şi fisurile mici sunt capabile să transforme orice energie pozitivă în energie negativă. Dacă o oglindă din casă se fisurează sau se sparge, se recomandă să fie aruncată imediat, deoarece acest lucru poate aduce cu adevărat mari probleme.
  • Calendare vechi – calendarul de anul trecut agăţat pe perete simbolizează toate energiile negative acumulate în ultimul an şi determină repetarea acestora.
  • Uşi de culoare neagră – simbolizează eşecul. Practic, se deschide calea spre nefericire şi neîmpliniri. Astfel de uşi atrag o mulţime de probleme şi energie negativă în casă.
  • Mătură veche – Folosirea unei mături vechi poate să influenţeze într-un mod nedorit câştigul, iar cei care nu acordă atenţie acestui detaliu pot ajunge literalmente în sapă de lemn. Când mătura începe să se uzeze, nu trebuie economisiţi bani pentru a achiziţiona una nouă.
  • Fotografii care invocă momente nefericite – Fiecare fotografie are propria energie, iar pozele care nu provoacă emoţii plăcute trebuie eliminate. Există multe cazuri în care astfel de fotografii afectează negativ viaţa unei persoane.
  • Tablouri cu vreme mohorâtă – O imagine care înfăţişează ploaie şi nori pare lirică sau chiar romantică, dar pur şi simplu influenţează starea de spirit, provocând emoţii negative.

Obiectele enumerate pot aduce cu adevărat o mulţime de eşecuri, neîmpliniri, energie negativă şi lipsă de bani în viaţa posesorilor lor. Cu toate acestea, există şi talismane care neutralizează unele dintre aceste lucruri, iar un exemplu de acest gen este potcoava, care poate fi atârnată deasupra uşii de exterior.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply