LA MULTI ANI ROMÂNIA MEA

Ozana Barabancea și Orchestra „Lumini Sonore” te invită de Ziua Națională a României la Concertul extraordinar „La Mulți Ani Romania mea!”,  să trăiești sentimentul de tradiție, onoare și bucurie de a fi român.

Concertul este o invitație la aniversarea zilei naționale a României, de a ne urma și păstra rădăcinile țării noastre, creștine și cultural-muzicale.

Cu melodii patriotice și muzică clasică, compuse de Ozana Barabancea și Alina Manolache, concertul va fi dirijat de Ozana alături de orchestra pe care o conduce.

“Dragostea pentru România este un răsărit de soare in sufletul fiecărui român! Dumnezeu să binecuvânteze glia sfântă si credința milenară!” Ozana Barabancea

Cu piese precum „Duhul eminescian”, „România mea”, „Vocea dacilor răsună”, publicul va asista la o ceremonie a moștenirii culturale lăsate de  românii pe care îi cinstim și astăzi, poetul nostru național, Mihai Eminescu și binecredinciosul voievod al Moldovei, Sfântul Ștefan cel Mare.

Organizatorii vă prezintă o noua variantă de artist a Ozanei Barabancea. O nouă abordare a emoției. O emotie a experientei a asumării , a prospețimii vieții . Aceasta este Ozana Barabancea in spectacolul din 1 decembrie.

Voci calde si puternice ale solistilor invitati si a membrilor corului Operei Bucuresti, vă promit suprize muzicale românești, precum soprana Elina Dincă Velica, basul Sorin Coliban, solista Jęssie Baneș și pianista Gloria Barabancea.

Prezentator este Silviu Biris, actor îndrăgit, respectat si iubit, cunoscut teolog si indragostit de Romania la fel ca toti cei prezenti.

În premieră, Ozana va lansa piesa ei proprie, „Suavă catifea”.

Pe ritmuri de caval, instrument tradițional românesc și un aranjament muzical electro-pop, piesa este dedicată Florii de Colț, frumuseții ei, purității ei, numită regina florilor și steaua eternității. Cu un mesaj puternic despre puterea înțelepciunii și a păcii, în lume și în România,  piesa „Suavă catifea” este dedicată tuturor românilor patrioți.

Concertul Extraordinar de 1 decembrie „La Multi Ani Romania mea!” va avea loc pe data 1 decembrie, vineri de la ora 19.00 în Sala Luceafărul, București.

Partener principal al acestui eveniment va fi, printre alții, RTVD – Radio Televiziunea Diasporei.

Da-i o nota Articolului

5 / 5. Numarul de voturi: 3

leave a reply