Hotelierii cauta forta de munca in Spania

Incepe sezonul turistic în ţările din jurul Marii Mediterane. Clima blanda,marea si peisajele spectaculoase atrag an de an milioane de turişti.

Hotelierii și restaurantele spaniole caută personal. De la Malaga şi pînă la Barcelona, mii de locuri de muncă sunt disponibile. Numai pe portalul EURES sunt listate săptămîna aceasta aproape 30.000 de slujbe disponibile în toată Spania.

Târg de locuri de muncă la Malaga

Reprezentanţii hotelurilor, pensiunilor  și restaurantelor  de pe Costa del Sol  vor participa la un targ de recrutare pe  29 martie. Candidații vor fi intervievați, iar cei norocosi vor putea sa inceapa imediat lucrul.

 Asociația Hotelierilor din Malaga și Asociația Hotelilor din Costa del Sol, cei doi principali angajatori din sectorul turismului din provincie se asteapta la o participare masivă, ceea ce ii va ajuta să treacă cu bine de sezonul estival. Ambele organizații vor reuni reprezentanti a  peste cincizeci de companii in  cautare de personal.

Evenimentul, intitulat Jornada Emplea Turismo Málaga Costa del Sol, se va desfasura la Palacio de Ferias din Madrid între orele 09:00 și 18:00.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply