Finala Ligii Campionilor mai aproape de romanii din diaspora

Finala Ligii Campionilor nu se va mai juca la Sankt Petersburg. UEFA a decis mutarea acesteia, in urma invaziei din Ucraina.Evenimentul urmarit de suporterii din toata lumea era programat inițial să se joace în orașul natal al lui Vladimir Putin, pe 28 mai, pe Gazprom Arena.

UEFA a schimbat locatia  finalei Ligii Campionilor la Paris. Stade de France din Orasul luminilor va gazdui acum prestigioasa competitie, arata mediafax.ro. Schimbarea a survenit in urma unei reuniuni de urgență a Comitetul Executiv al UEFA.

„Comitetul Executiv al UEFA a avut o ședință extraordinară în urma escaladării grave a situației de securitate din Europa. Comitetul Executiv al UEFA a decis să mute finala Ligii Campionilor Masculin UEFA 2021/22 de la Sankt Petersburg pe Stade de France din Saint-Denis. Meciul se va juca așa cum era programat inițial sâmbătă, 28 mai, la ora 21:00 CET.”, arata comunicatul UEFA

In comunicat se precizeaza ca meciurile de acasă ale cluburilor și echipelor naționale ucrainene și ruse care concurează în competițiile UEFA se vor juca în locații neutre.

FIFA și UEFA au decis suspendarea echipelor  rusești din competițiile internaționale de fotbal.

Astfel Rusia nu va putea întâlni Polonia în semifinala de play-off a Cupei Mondiale iar echipa națională feminină nu va mai juca in Campionatele Europene din această vară, din Anglia.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply