Festival românesc la Roma

        Pe  19 iunie,  începând cu ora 14.30, toţi românii sunt aşteptaţi la Roma, in via San Gaggio 5,  la un adevărat regal artistic. Intrarea este liberă şi veţi putea să îi ascultaţi pe  Gheorghe Turda , Elisabeta Turcu  Juverdean, Ana Maria Pîrjolea, Georgel Nucă,Steluţa Floriştean, Gabriel Pop, Ana Asoltanei,Constantin Olenic,Maria şi Vitali Sârbu.

      Spectacolul va continua cu multă voie bună când  pe scenă vor urca Gospodarii din Riano,  Ansamblul Mugurelui – Ravenna şi Grupul Dor Românesc.

      In pauzele de cântec şi dans sunteţi invitaţi la o expoziţie de artizanat românesc, organizată de Liliana Bucă. Nu vor lipsi nici delicioasele preparate tradiţionale din zona Moldovei şi zona Maramureşului dar nici micii sau berea.

     ,,Ziua Românilor de Pretutindeni Festival Cultural la Roma” este un eveniment ce imbina un concert de muzică, dansuri și tradiții românești, expoziție de artizanat si produse culinare românești, fiind organizat de  Centrul Român pentru Integrare si Tradiții Italia cu sprijinul Guvernului României – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni  în parteneriat cu asociațiile Politeia Roma, Grupul Serafico Roma, Asociația Identitatea Românilor Guidonia, Asociația Inimă și Suflet Românesc Nettuno, Asociația DOR Ravenna și Asociația Vocea Românilor Vastesi .

       Pentru a veni la spectacol cu maşina trebuie să urmaţi ieşirea de pe Grande Raccordo Anulare spre via Salaria apoi la 800 m intoarceti pe via Salaria spre Roma centru sau cu autobuzul 135 din staţia Metro B Tiburtina 8 staţii.

Credit info si foto drp.gov.ro

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply