Faci nunta in Italia? Primeşti 2000 euro

     Nu este o glumă . Autorităţile din Lazio oferă 10 milioane de euro italienilor sau străinilor care îşi organizează nunta, în 2022 în această regiune. Indiferent ca alegeti să spuneti “Da” într-un castel medieval, pe o plajă cu nisip fin sau în capitala Italiei, puteti obtine un bonus de 2000 euro dacă evenimentul are loc în regiunea Lazio.

    Măsura a fost luată pentru a ajuta sectorul organizării de evenimente, crunt lovit de perioadele de restricţii din cauza coronavirusului. In timpul pandemiei au fost oficiate doar 9000 de căsătorii în timp ce numai în 2019 au avut loc peste 15.000.

   Cuplurile pot beneficia de aceasta ofertă până pe 31 decembrie 2022. Tinerii însurăţei pot depune cererile de obţinere a bonusului la autoritătile locale, anexând cel mult 5 facturi privind cheltuieli cu tinutele mirilor, locatie, catering, fotografii, flori,etc.

“In Lazio cu dragoste “ se numeşte proiectul de sprijin financiar şi încurajare a revenirii pieţei căsătoriilor după pandemie şi la el pot aplica atât cei care fac nunta mare cât si cei care optează pentru o cununie restrânsă.

Cererile de rambursare pot fi depuse până la sfarşitul lunii ianuarie 2023 sau până la epuizarea fondului de 10 milioane pus la dispoziţie de regiunea Lazio.

https://www.theguardian.com/world/2022/feb/28/italys-lazio-region-offers-couples-money-weddings

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply