Doi români au jefuit casa unui om de afaceri din Germania

Un român a fost prins de oamenii legii din Iaşi după ce a spart o casă în Germania. Complicele său este încă căutat de poliţişti. Cei doi au reușit să intre în casa unui om de afaceri şi au furat 114.00 de euro şi un pistol Heckler & Koch. În timpul jafului victimele au fost legate cu cabluri și amenințate cu un cuțit.

Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis cererea de extrădare formulată de autoritățile germane, în cazul celui arestat, pe nume Stas Malașevschi.

Hoţii l-au legat cu un cablu pe omul de afaceri, cât şi pe soţia sa. Mai mult decât atât, conform anchetatorilor, aceştia au fost ameninţaţi constant cu un cuţit. Anchetatorii germani au afirmat că, la scurt timp, hoţul l-a luat pe omul de afaceri german și l-a dus în pivnița vilei.

Jaful a fost comis pe 13 mai 2020, în vila omului de afaceri din localitatea germană Kehl. Oamenii legii au demarat o anchetă sub acuzaţiile de furt armat sau organizat şi jaf grav, precum şi extorsiune şi vătămare corporală. Codul Penal german prevede o pedeapsă maximă de 15 ani de închisoare.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply