Cele mai sigure ţări pe timp de pandemie

Potrivit unui raport de 250 de pagini al Deep Knowledge Group, care prezintă cele mai sigure țări din lume pe timp de pandemie, Emiratele Arabe Unite se află pe locul 11, în spatele Noii Zeelande și Coreii de Sud, dar în fața Canadei și Hong Kongului.

Arabia Saudită învecinată ocupă locul 15 pe listă, urmată de Kuweit, pe locul 21, Bahrain, pe locul 23, și Oman, pe locul 33.

Elveția e prima și Germania a doua cea mai sigură țară, potrivit raportului, în special datorită rezistenței economiilor lor.

Ele sunt urmate de Singapore, Japonia, Austria, China și Australia. Statele Unite se află pe locul 58, în urma României și înaintea Rusiei.

Regiunile cu cel mai mare risc sunt Africa Sub-Sahariană și America de Sud, în timp ce Cambodgia, Laos și Bahamas sunt considerate cele mai periculoase trei țări pentru Covid-19.

Raportul listează 100 de țări, pe baza mai multor factori, inclusiv carantina și eficiența guvernării, precum și monitorizarea, detectarea și gradul de pregătire al sistemului sanitar.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply