Ce dulciuri putem mânca atunci când ţinem o dietă?

În timpul unui program de slăbire, atunci când îţi doreşti foarte mult să scapi de kilogramele în plus pentru totdeauna, poţi mânca şi dulciuri, susţin nutriţioniştii spanioli.

Experţii spanioli ne asigură că o persoană, care pierde în greutate şi ţine o dietă de slăbit, îşi poate permite să mănânce o plăcintă cu mere şi chiar… ciocolată.

Cu toate acestea, nutriţioniştii atrag atenţia că ar trebui să de opteze pentru o ciocolată cu un conţinut de cacao de peste 70%, iar plăcinta cu mere să fie preparată în casă, folosind felii de fructe proaspete.

De asemenea, sunt permise deserturi pe bază de iaurt, fructe de pădure, bucăţi de fructe proaspete. Un desert permis este, de asemenea, cel preparat în casă dintr-un amestec de iaurt cu fructe de pădure sau cu bucăţi de fructe proaspete, mai specifică nutriţioniştii spanioli.

Acestea alimente pot fi consumate în cantităţi aproape nelimitate, sugerează nutriţioniştii. Ei adaugă că pofta de dulce poate fi controlată, de asemenea, consumând curmale, stafide, caise uscate şi cireşe

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply