Boris Johnson a anunţat noile restricţii care vor fi impuse în Anglia

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunţat noile restricţii care vor fi impuse în Anglia, pe fondul creşterii numărului de cazuri de infecţie cu coronavirus.

Premierul Johnson a subliniat că Anglia a atins „un periculos punct de cotitură”. Boris Johnson a prezentat detaliile noului pachet de măsuri în faţa Parlamentului de la Londra. Noile măsuri sunt aplicate pe fondul creşterii nivelului de alertă de COVID-19 la 4, ceea ce înseamnă risc mare de transmitere a infecţiei.

„În primul rând, doresc să cerem încă o dată funcţionarilor care pot lucra de acasă să facă acest lucru, mai ales funcţionarii din posturile publice cheie.

În profesiunile unde munca de la domiciliu nu este posibilă, cum sunt construcţiile sau comerţul, oamenii ar trebui să meargă în continuare la serviciu şi, precum face guvernul, activitatea se poate desfăşura cu aplicarea măsurilor de securitate în ce priveşte COVID-19 – în acelaşi sens aţi pledat şi dumneavoastră, domnule preşedinte de Parlament.

În al doilea rând, începând de joi, toate barurile, cafenelele şi restaurantele trebuie să funcţioneze în sistemul „servirea la o singură masă„, în afară de cazul produselor comandate la pachet. Aceste localuri, împreună cu toate celelalte unităţi ospitaliere trebuie să îşi închidă porţile la ora 10 p.m”, a spus Boris Johnson.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply