Autorităţile din Irlanda ar putea înăspri restricţiile

Oficiali irlandezi din sistemul de sănătate publică au recomandat ca persoanele vârstnice să-şi limiteze timpul petrecut în spaţii publice deschise, iar reuniunile din spaţii închise să se limiteze la şase persoane, măsură prin care se încearcă ţinerea sub control a coronavirusului, transmite publicaţia Irish Independent.

Lideri din sistemul de sănătate au avut luni o întrevedere pentru a decide dacă se impun noi măsuri de restricţii pentru stoparea numărului în creştere de cazuri COVID-19, fenomen pe care guvernul l-a etichetat drept profund îngrijorător.

Cabinetul guvernamental irlandez se reunește astăzi pentru a analiza recomandările, care vor include limitarea la 15 a numărului de persoane în cadrul reuniunilor din aer liber, menţionează publicaţia.

Restricţiile, deja printre cele mai severe din Europa, prevăd limitarea la 50 a numărului de persoane particpante la astfel de reuniuni. În plus, în locuinţe este permisă vizita a maximum 10 persoane străine, măsură prin care se încearcă limitarea numărului de petreceri.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply