Au mai rămas 3 săptămâni pentru a obţine 40.000 euro

             Au mai rămas doar 3 săptămâni pentru a obţine 40.000 euro  prin Programul Start-Up Nation Diaspora !

           Până pe 1 septembrie puteţi să vă înscrieţi exclusiv online şi să primiţi aceşti bani pentru a deschide o afacere în ţară.

      Programul  este dedicat  finanţărilor de maximum 200.000 lei pentru antreprenor roman din străinătate  care doreşte să îmbunătățească performanța economică a noilor businessuri pe care le administrează. Pilonul II al programului Start-Up Nation se adresează românilor care trăiesc dincolo de graniţe şi oferă  finanțare nerambursabilă.

      Aplicanții pot completa, semna și transmite formularul de înscriere pe platforma  https://granturi.imm.gov.ro – până pe 1 septembrie 2022, ora 20.00!

        Aşadar obiectivul Start-Up Nation Diaspora  îl reprezintă dezvoltarea activităților cu valoare adăugată mare din ţară prin investiţii  în tehnologii noi, inovative, energie verde, digitalizare și pregătire antreprenorială.

      Puteţi beneficia de asistenţă sunând la numărul de telefon +4021.9059.

    Toate  informațiile detaliate, poate fi consultat Manualul Programului 𝑆𝑡𝑎𝑟𝑡-𝑈𝑝 𝑁𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 𝐷𝑖𝑎𝑠𝑝𝑜𝑟𝑎 pus la dispoziție de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului http://turism.gov.ro/…/07/18/manual-start-up-nation-2022/

         O condiţie pentru participarea la Programul Start-up Nation Diaspora o reprezintă dovada rezidenţei în străinătate. Aplicanţii trebuie sa fie născuți pe teritoriul României și trebuie să facă dovada domiciliului sau rezidenței în străinătate în cel puțin ultimele 12 luni.

          Bugetul total dedicat Pilonului II Start-up Nation, pentru românii din  Diaspora este de 20.031.000 lei. Obiectivul este de a finanţa 1.000 de afaceri.

Sursa info si foto https://granturi.imm.gov.ro

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply