Aplicație pentru declaraţia epidemiologică, la Aeroportul Otopeni

Pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti au la dispoziţie, începând de astăzi, 19 iunie, un chestionar online pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice. Această măsură este necesară pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Pasagerii pot completa, de pe orice dispozitiv electronic conectat la internet, datele declaraţiei pe proprie răspundere solicitate de platformă.

Aplicaţia este disponibilă momentan doar la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi poate fi accesată de pe site-ul www.bucharestairports.ro.

Prin folosirea aplicaţiei se reduce timpul de aşteptare pe fluxul de sosiri al aeroportului şi, astfel, se fluidizează traficul pasagerilor care sosesc din străinătate. Totodată, se reduce riscul de răspândire a virusului SARS-CoV-2.

Utilizarea formularului web mai are ca beneficii şi verificarea corectitudinii datelor completate de pasageri, precum şi protejarea cetăţenilor şi a personalului din aeroport.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply