Aplicatie: Facultăţi în ţară pentru românii din diaspora

      In ultimii ani tot mai mulţi copii ai românilor din diaspora au ales să urmeze cursuri ale universităţilor din ţară. Faptul că România face parte din UE face mai uşor accesul studenţilor din alte state atât români cât şi străini să aplice la o facultate aici. Mai mult diplomele de studii sunt  recuniscute şi mai uşor de echivalat apoi în străinătate.

      Acum există o aplicaţie prin care românii de pretutindeni pot accesa printr-un click informațiile necesare pentru a-și continua studiile universitare acasă

Astfel, dacă ești cetățean român care a studiat în străinătate și dorești să-ți continui studiile în România, acum poți accesa aplicația de mobil StudyInRomania, pentru informații complete despre învățământul superior românesc.

      Aplicația de mobil se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, interesați să urmeze un program de studiu în universitățile din România, pe durata unui întreg ciclu de studiu sau pentru un semestru.

      StudyInRomania include date despre țara noastră, detalii cheie despre universitățile românești, respectiv centrele universitare și oferta educațională disponibilă, procesul de admitere, burse, viză și permis rezidență, drepturile și obligațiile studenților, organizații studențești disponibile în universități, voluntariat sau Programul Erasmus+, eficientizând accesul la studii în România.

Credit info si foto drp.ro

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply