Anuala de arhitectură București 2020

Bucureştenii iubitori de arhitectură sunt aşteptaţi până în data de 29 aprilie 2021 la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta, nr. 9 şi la galeria de la parterul imobilului din Piaţa Amzei, nr. 13 pentru a admira cele mai mai bune lucrări de profil realizate în Capitală în ultimii patru ani. 

Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Bucureşti şi Primăria Sectorului 1 organizează expoziţia de proiecte de arhitectură: Anuala de Arhitectură Bucureşti 2020.  

În cadrul holului de onoare al Primăriei Sectorului 1 sunt expuse proiecte din cadrul secţiunilor Amenajări de Interior şi Design de Obiect, iar în spaţiul din Piaţa Amzei nr. 13 sunt expuse proiecte din cadrul secţiunilor Arhitectură Construită, Locuinţe Individuale, Locuinţe Colective, Birouri, Arhitectură de Patrimoniu, Arhitectură Publică, Arhitectură de Portofoliu. 

Expoziţia este deschisă publicului până la data de 29 aprilie 2021, în timpul programului de lucru al Primăriei Sectorului 1: luni-joi între orele 08:00-16:30 şi vineri între orele 08:00-14:00. „Vă invităm la expoziţia Anuala de Arhitectură Bucureşti 2020, organizată de OAR (Ordinul Arhitecţilor din România) Bucureşti prin Timbrul de Arhitectură, pentru a descoperi cele mai bune proiecte realizate în Bucureşti în ultima perioadă: proiecte de locuinţe, clădiri publice, restaurări, amenajări de interior, arhitectură de portofoliu, precum şi diplome, cărţi şi Instalaţii de arhitectură. 

Anuala de Arhitectură Bucureşti este un eveniment internaţional iniţiat şi organizat de OAR Bucureşti, prin Timbrul de Arhitectură, cu scopul promovării celor mai bune lucrări de arhitectură şi de amenajări de interior realizate în Capitală în ultimii patru ani. Juriile internaţionale analizează aceste proiecte, premiază cele mai bune soluţii şi cele mai bune echipe de arhitecţi, ingineri, constructori, precum şi beneficiari de arhitectură. În acelaşi timp, Anuala de Arhitectură Bucureşti este un think tank ce dezbate teme de interes public. Arhiva online a Anualei de Arhitectură Bucureşti este cea mai amplă platformă de arhitectură şi construcţii din Bucureşti, cuprinzând cele mai valoroase lucrări de arhitectură construită din ultimii 20 ani în Bucureşti. 

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply