Acte din țară pentru românii din Australia

       Pentru românii din diaspora obținerea documentelor din țară reprezintă de multe ori o adevărată provocare, mai ales atunci când locuiesc la mii de kilometri depărtare de meleagurile natale.

        În perioada 17 – 18 noiembrie 2022, Consulatul General al României la Sydney  organizeză unui consulat itinerant în localitatea Gold Coast, QLD.

Accesul la serviciile consulare se vor face numai pe bază de programare prealabilă, care poate fi solicitată la adresa de e-mail: sydney.consul@mae.ro până cel târziu luni, 7 noiembrie 2022.

         La momentul solicitării programării trebuie să precizaţi următoarele:

– Subiect e-mail: Solicitare programare Consulat itinerant noiembrie 2022.

– numele şi prenumele solicitantului;

– serviciul consular solicitat (de ex: pașapoarte electronice sau titluri de călătorie, procuri sau declarații, adeverință cazier judiciar etc);

– numărul de telefon mobil.

   În funcţie de fiecare situaţie specifică, se va solicita transmiterea de xerocopii scanate color ale actelor necesare pentru prestarea serviciilor consulare dorite.

Serviciile consulare care vor fi realizate sunt: preluarea datelor în vederea emiterii pașapoartelor electronice și a titlurilor de călătorie, eliberarea de acte notariale, eliberarea adeverințelor de cazier judiciar, acte de stare civilă (naștere, căsătorie, deces).

Credit info : www.mae.ro

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply