Vaccinul a făcut primele victime!

Experții în domeniul sănătății cer anularea programului Pfizer de vaccinare contra COVID-19 pentru populația în vârstă în urma celor 23 de morți din Norvegia.

Norwegian Medicines Agency, pe site-ul lor oficial, leagă moartea a 13 persoane de vaccinului contra noului coronavirus: “Până acum, 13 morți au avut legătură directă cu acest vaccin. Efectele adverse ar fi putut să ducă la moartea persoanelor în vârstă ”.

Campania de vaccinare a început în data de 27 Decembrie 2020, în Oslo, iar efectele negative au fost resimțite de către rezidenții azilelor de bătrâni.

Se pare că vaccinul dezvoltat pe baza tehnologiei mRNA au creat efecte adverse persoanelor cu vârste de peste 80 de ani, acestea ducând la deces.

Două vaccinuri anti-COVID-19 sunt folosite în prezent în Norvegia, Comirnaty, produs de BioNTec/Pfizer și Moderna. Ambele au fost dezvoltate cu ajutorul tehnologiei mRNA și au primit o aprobare temporară în Europa.

The Norwegian Medicines Agency a admis că studiu pentru testarea siguranței vaccinului a cuprins puține persoane de peste 85 de ani, astfel încât șablonul pentru această vârstă a fost restrâns.

Experții Chinezi susțin nevoia de a cerceta mai amănunțit incidentele pentru a stabili cu exactitate dacă moartea a fost cauzată de vaccin sau de alte boli cronice avute de pacienți.

Surse:

https://www.globaltimes.cn/page/202101/1212915.shtml

https://legemiddelverket.no/nyheter/meldte-bivirkninger-etter-koronavaksine-pr-14-januar-2021

Da-i o nota Articolului

5 / 5. Numarul de voturi: 1

leave a reply