Târgul de Cariere, ajunge virtual la Iași, în zilele de 18 și 19 martie

Târgul de Cariere, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Moldova, ajunge virtual la Iași, în zilele de 18 și 19 martie 2021.  

Joi și vineri, de la 11:00 la 18:00, aveți posibilitatea de a accesa standurile virtuale ale angajatorilor activi, joburile actualizate la care se poate aplica direct și puteți intra în dialog, pe chat, cu recrutorii de la companiile participante. Programul este completat de webinarii, prezentări ale angajatorilor și locurilor de muncă disponibile, interviuri și discuții despre carieră cu experți din domenii de activitate diverse. Un plus al acestei ediții îl constituie internship-urile și joburile project-based.  

Companii importante precum Conduent, Expleo, Amazon Web Services, Bosch România, Azomureș, Work in Austria, Silicon Services, Vitesco Technologies și Amazon sunt pregătite să atragă noi candidați de la Târgul de Cariere Iași. Domeniile în care se caută personal sunt dintre cele mai variate – de la programare, inginerie, automotive, servicii IT și BPO la resurse umane, consultanță, retail, producție, relații și suport clienți. Pentru a aplica la posturile disponibile la Târgul de Cariere Iași este necesară crearea unui cont de utilizator în care, după autentificare, se înregistrează CV-ul actualizat. 

Echipa de la Târgul de Cariere nu a uitat nici de studenți și le-a pregătit întâlniri cu două mari universități: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”. Acestea vor veni cu informații esențiale privind programele pe care le derulează.  

Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră prin soluțiile sale de recrutare și employer branding companiilor care angajează și se dezvoltă în orașele Cluj, Chișinău, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș. 

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply