Studiu: Europenii, mai preocupaţi de sănătate decât de problemele financiare

Europenii sunt mai preocupaţi de sănătate decât de problemele financiare şi de cele legate de locul de muncă, în contextul pandemiei de COVID-19, arată un studiu Deloitte realizat în a doua jumătate a lunii trecute.

Principalul motiv de îngrijorare pentru 62% dintre europeni îl reprezintă sănătatea familiei, iar pentru bunăstarea fizică îşi fac griji 48%.

Studiul realiza pe 15.000 de persoane din 15 state, dintre care şapte europene, arată că 38% dintre europeni sunt îngrijoraţi pentru stabilitatea serviciului, cu cele mai multe temeri în rândul spaniolilor italienilor şi britanicilor.

42% dintre europeni vor să amâne achiziţiile costisitoare, un sfert intenţionează să dea mai mulţi bani pentru mâncare, iar aproape o cincime pe bunuri de uz casnic în următoarea lună.

Peste 25% dintre cei care au răspuns la întrebări susţin vor aloca mai puţini bani pentru ieşirile la restaurant şi mâncarea comandată.

În conetextul în care tot mai mult lume lucrează de acasă, consumatorii intenţionează să cheltuiască mai multe servicii de internet şi comunicaţii mobile.

În acelasi timp, aproape jumătate dintre cumpărătorii europeni sunt responsabili din punct de vedere social şi vor să se aprovizioneze de la producătorii locali, iar peste 40% dintre italieni şi britanici vor să îşi facă provizii. Când vine vorba despre intenţia de a economisi bani în următoarea lună, aceasta tinde spre zero.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply