Studentii romani din Italia discuta despre viitor

Liga Studenților Români din Străinătate, Filiala Italia (LSRS Italia) organizeaza in data de În data de 3 noiembrie 2021,incepand cu orele 19.00, cel de-al cincilea eveniment din cadrul proiectului „IDEEuropa – Discuții despre Europa de mâine”.

Evenimentul se desfășoară sub egida Conferinței privind viitorul Europei,  inițiativă lansată de către Parlamentul European, Consiliul și Comisia Europeană.

Studenti dar si experti invitati vor discuta despre economia Uniunii Europene și despre oportunitățile tinerilor de a începe o carieră după absolvirea facultății. Pandemia a dus la o perioada de incertitudini asa incat si specialistilor le este difícil sa faca previziunipetermen lung. De aici a aparut necesitatea dialogului si a dezbaterilor publice.

Printre temele propuse dezbaterii se numara :

Cum aș putea să găsesc un job după absolvirea facultății? Vor dispărea anumite profesii? Cum anume se calculează un buget lunar? Ce înseamnă reconversia profesională și la cine pot să apelez?

Invitații acestei ediții sunt doi profesioniști din rețeaua GRASP (Global Romanian Society for Young Professionals): Ana Afteni HR Director South Europe at Reckitt, Leadership coach, și Dragoș Chivu General Manager at Digi Italia, și Radu Malaxa, student la economie în Anglia și membru al comitetului de Economie și Muncă în cadrul Forumului Studenților Români din Străinătate.

Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply