Şomaj tehnic pentru angajaţii FC Farul Constanţa

Conducerea FC Farul Constanța, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost nevoită să ia mai multe măsuri pentru a gestiona situaţia creată.

În ultima perioadă, jucătorii se pregătesc individual la domiciliu, cu ajutorul preparatorului fizic al clubului, în cadrul unor ședințe de pregătire transmise online. De asemenea, s-a luat decizia ca toţi angajaţii clubului nostru să intre în şomaj tehnic, întreaga documentaţie necesară fiind deja depusă la autorităţile competente.

„Am luat decizia ca toţi angajaţii clubului să intre în şomaj tehnic şi toată lumea a înţeles situaţia, pentru că este singura soluţie viabilă, ţinând cont de ceea ce se întâmplă. Respectăm toate indicaţiile autorităţilor şi ne pregătim pentru momentul când va putea fi reluată activitatea.

Nu ştim când va fi posibil acest lucru, aşteptăm să vedem ce se va stabili. Până atunci, jucătorii se pregătesc individual, ţin legătura online cu antrenorii şi preparatorul fizic.

Ne dorim ca această pauză forţată să se încheie cât mai repede, dar este foarte important să trecem cu bine de această perioadă dificilă pentru toată lumea. De aceea, trebuie să respectăm regulile stabilite de autorităţi, să stăm acasă şi să sperăm că ne vom revedea cât mai curând pe stadion, în condiţii de siguranţă”, a explicat managerul clubului, Tiberiu Curt.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply