Șapte jucători de la SCM Timișoara, convocați la Națională

Selecţionerul echipei naţionale de rugby a României, Andrew Robinson, a convocat un lot de 37 de jucători din campionatul intern pentru cantonamentul de la Izvorani, programat între 10 şi 17 ianuarie, în vederea pregătirii partidei cu Belgia din 7 februarie, restantă din ediţia 2020 a Rugby Europe Championship.

Lotul primei reprezentative se va reuni la Bucureşti, în 10 ianuarie, iar după vizita medicală va intra în pregătire la Complexul Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, informează Agerpres.

În lot sunt șapte jucători de la SCM Timișoara: Eugen Căpățână, Ionuț Mureșan, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Cătălin Fercu, Stephen Shennan și Ionel Melinte.

Echipa naţională de rugby a României se întâlneşte cu selecţionata Belgiei, pe 7 februarie (ora 15:30), pe Stadionul ‘Ion Oblemenco’ din Craiova, în ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship. Conform FRR, partida se va disputa fără spectatori. Înaintea ultimei etape din REC 2020, pe primul loc se află Georgia, cu 19 puncte, urmată de Portugalia-9 puncte, Spania-9 puncte, Rusia-8 puncte, Belgia-7 puncte, România-5 puncte.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply