Roxen va reprezenta România la Eurovision cu melodia Alcohol you

roxen participa la eurovision cu melodia alcohol you roxen participa la eurovision cu melodia alcohol you

Roxen va merge în prima semifinala Eurovision de la Rotterdam cu melodia ,,Alcohol you”. Decizia a fost luată în urma Selecției Naționale pentru Eurovision care a avut loc în seara de 1 martie 2020.

Alegerea melodiei „Alcohol you” a fost făcută pe baza votului publicului și al juriului care ia avut în componență pe: Alin Oprea, Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Crina Mardare și Edward Sanda. Piesa câștigătoare s-a clasat pe prima poziție atât în clasamentul juriului, cât și al publicului.

Producătorul și compozitorul piesei „Alcohol You” a fost Viky Red, iar de scrierea versurilor s-au ocupat Ionuț Armas și Breyan Isaac. Breyan Isaac, producător american, care a colaborat cu nume grele din industrie precum David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Wiz Khalifa, Nicki Minaj etc. și care a câștigat un premiu Grammy.

Selecția națională a fost televizată și a avut loc la Sala Sporturilor din Buzău, unde pe lângă cele cinci interpretări ale lui Roxen, pe scenă au mai urcat Loreen, câștigătoarea Eurovision 2012 cu hit-ul „Euphoria”, dar și trei concurenți care vor participa la Eurovision 2020: Ulrikke, reprezentanta Norvegiei, Sandro, din partea Ciprului și Natalia Gordienko – reprezentanta Moldovei.

Cu toate că Roxen a mărturisit că piesa Alcohol you este favorita sa, au existat destul de multe voci care ar fi vrut ca piesa aleasă să fie Cherry Red.

Roxen va face parte din prima semifinală Eurovision Song Contest 2020 care va avea loc pe 12 mai la Rotterdam.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply