Românii, nepregătiți pentru noul sistem de imigraţie

Românii nu sunt pregătiţi pentru noul sistem de imigraţie, este concluzia la care a ajuns directoarea unei agenţii de recrutare a forţei de muncă din Londra.

„Am observat o creştere a cererilor din partea angajatorilor britanici în mai multe sectoare, care deja nu au mai reuşit să-şi găsească muncitori calificaţi în domeniile în care aveau nevoie – şi aici aş menţiona asistenţă socială, preponderent îngrijire de bătrâni, atât în azile, cât şi îngrijire la domiciliu şi construcţie.

Din umila mea experienţă de recrutare şi de calificări în domeniul construcţiilor, eu nu cred că muncitorii români, dacă ne uităm atât la aistenţă socială, cât şi în construcţii şi hospitality, nu cred că vor fi pregătiţi să facă faţă acestui nou sistem.

Nu ştiu dacă există un real motiv pentru care să vrei să te supui acestor condiţii, atât timp cât sunt atât de mulţi angajatori în ţări precum Germania şi ţările nordice din Uniunea Europeană, care oferă condiţii salariale bune”, a declarat Cristina Irimie, directoarea unei agenţii de recrutare a forţei de muncă din Londra.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply