Român arestat în regiunea Puglia

Un cetățean român în vârstă de 32 de ani a fost arestat de Poliția din Cerignola, în provincia Foggia din sudul Italiei, pentru tentativă de omor la adresa fratelui său.

În cartierul Addolorata din Cerignola a fost semnalată o ceartă între mai multe persoane. Sosiți la fața locului, agenții au dat peste un bărbat care, cu chipul și hainele însângerate, încerca să fugă, însoțit de fratele său care încerca să îl calmeze.

În apropierea locuinței în care a avut loc cearta, se afla deja o ambulanță ai cărei operatori intenționau să salveze o persoană rănită prin înjunghiere, fratele bărbatului reținut cu puțin timp înainte.

După ce i-au interogat oficial pe cei prezenți, toți au confirmat circumstanța că, cu puțin timp înainte, a avut loc o discuție aprinsă între cei doi frați, în casa părinților și că, pentru a calma spiritele, alți doi frați au intervenit fără succes, deoarece acuzatul, ținând un cuțit mare de bucătărie în mână, spunea că vrea să îi omoare pe toți.

În timp ce ceilalți au reușit să scape, doar unul, după ce a fost aruncat la pământ, a fost lovit în omoplat cu o forță atât de mare încât s-a rupt lama cuțitului care a rămas, parțial, blocată în interiorul plăgii.

Unul dintre frați, pentru a-și potoli furia, s-a luptat cu agresorul, i-a dat o lovitură, iar apoi s-a îndepărtat, temându-se pentru propria lui siguranță.

Victima tentativei de crimă a suferit răni considerate vindecabile în zece zile, în timp ce fratele său care a intervenit spre salvare a suferit răni considerate vindecabile în cinci zile. Persoana reținută a fost plasată în arest la domiciliu.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply