Președintele României, îngrijorat cu privire la românii aflați în Marea Britanie

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, unde s-a discutat și despre acordul de ieșire a Marii Britanii din UE.

Iohannis a declarat că România îşi doreşte un acord între Uniunea Europeană şi Regatul Unit, un acord foarte important atât pentru românii care trăiesc în Regat, cât şi pentru firmele româneşti care fac afaceri cu această ţară.

„Noi ne dorim un acord, este necesar, este calea cea mai bună pentru a garanta un parteneriat solid între Uniunea Europeană şi Regatul Unit pentru mulţi ani de acum încolo şi este foarte important şi pentru cetăţenii noştri care trăiesc în Regatul Unit, dar şi pentru firmele noastre care fac afaceri cu Regatul Unit”, a declarat Iohannis la Bruxelles.

Tototdată preşedintele Iohannis a arătat că este îngrijorat cu privire la cetăţenii români care trăiesc în Marea Britanie, arătându-se preocupat de viitorul lor acolo.

Președintele României a arătat că negocierea acordului UE cu Regatul Unit nu a făcut progrese suficiente şi a subliniat necesitatea accelerării negocierilor.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply