Poveşti spuse-n româneşte ….. la Londra

          Un eveniment dedicat celor  mai mici membrii ai diasporei  româneşti din Marea Britanie va avea loc sâmbătă, 9 iulie de la ora 11:00 am .

          Ghici cine vine la Londra?
          Evenimentul va prilejui întâlnirea  îndrăgitului scriitor  Alec Blenche cu copiii români care vor să se (re)împrietenească cu limba română la ICR Londra, 1 Belgrave Square. Alec Bleche este  cel mai citit autor român de cărți pentru copii și creatorul personajului Erus, se va întâlni cu copiii români din Londra, sâmbătă, 9 iulie de la ora 11:00 la ICR Londra, 1 Belgrave Square. La întâlnirea literară sunt aşteptaţi toţi copiii între 5 și 15 ani .

          Atelierul este GRATUIT, dar înscrierea este obligatory la https://www.povesti.co.uk/cursuri/p/alec-blenche-eveniment-londra

 Activitatea durează între 60 și 75 de minute și va fi urmată de o sesiune de autografe. Iniţiativa  face parte din proiectul Salut! Vrei să fim prieteni? finanţat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

   Cărțile semnate de Alec Blenche au apărut la Editura Univers și sunt  foarte appreciate de cei mici: seriile Erus și Jup, un pisoi de soi, Cronicile Pădurii, Lecții de la Sami, Pe tine ce te face fericit?, Pe tine ce te face să râzi?, Aventuri în Țara Virtuților, Aventuri în Țara Nevirtuților, Zăpardul și alte povești albe, Pac și Mac, o aventură urecheată, Orașul verde și povestea culorilor, Prințul Păpădie și Regatul Florilor.

Credit info şi foto https://www.facebook.com/events/1060205811250277/?ref=newsfeed

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply