Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus

papa francisc benedict papa francisc benedict

Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus, după ce pentru prima dată de când a fost ales conducătorul Bisericii Catolice, a fost nevoit să anuleze participarea la o tradiţională reculegere spirituală, organizată alături de alţi prelaţi din Curia în Ariccia, la sud de Roma.

Cu toate că s-a dovedit a fi doar o răceală, din motive de siguranță, liderul romano-catolic a făcut un test și pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, a informat marţi publicaţia italiană Il Messaggero.

„Din păcate, o răceală mă obligă să nu particip în acest an la reculegerea de Postul Paştelui. Îmi voi continua reculegerea aici”, declarase papa Francisc.

Duminică, Papa Francisc și-a făcut apariția în public pentru prima după „o uşoară indispoziţie”, și s-a adresat miilor de credincioşi reuniţi în piaţa Sfântul Petru cu ocazia binecuvântării papale din fiecare duminică.

În prezent Italia este cea mai afectată țară europeană, de epidemia de Covid-19,, aceasta a înregistrat până în prezent 52 de morţi şi peste 2.000 de cazuri de infectare.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply