Oferte de joburi de 4000 euro în România

     Se fac angajări la stat, în România iar autorităţile  oferă salarii de până la 4.000 de euro lunar  pentru experți în transformarea digitală a României. Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării recrutează specialişti IT&C care să pună bazele „României digitale”.

      Salariile  pornesc de la aproximativ 18.900 lei până la 28.700 lei brut pentru ingineri de sistem sau administratori baze de date, și pot urca până la 34.000 lei brut pentru funcția de conducere.

     Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a anunțat stabilirea grilei de salarizare pentru personalul angajat în afara organigramei, ca parte a „Grupului de Operativ pentru Implementarea și Monitorizarea Reformelor și Investițiilor privind Transformarea Digitală” (Task Force), din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

    Grila de salarizare a acestei unități cu un rol major în reușita implementării transformărilor digitale asumate de România este una competitivă, de până la 4.000 euro net lunar, care permite recrutarea celor mai buni specialiști care vor fi angajați până în anul 2026. Candidații pentru funcția contractuală de conducere și pentru cele 16 funcții de execuție pot depune dosarul pentru procesul de selecție până pe 26 aprilie, interviurile având loc în perioada 3-5 mai 2022.

    Pachetele salariale similare cu cele din mediul privat au fost stabilite de Autoritatea pentru Digitalizarea României în urma consultării datelor și statisticilor oferite de Institutul Național de Statistică (INS), solicitărilor privind nivelul salarial al specialiștilor IT&C adresate primelor 10 companii de profil, în funcție de profitul net înregistrat în 2020 (conform Oficiului Național al Registrului Comerțului), precum și consultării principalelor companii de consultanță (Deloitte, EY, KPMG și PwC).   Documentele care trebuiesc depuse precum şi  anunțul cuprinzând condițiile generale și specifice, calendarul , tematica şi bibliografia concursului, pot fi gasite , accesând linkul : https://www.research.gov.ro/ro/articol/5634/contractuale-pana-la-finalul-implementari-pnrr-in-cadrul-grupului-operativ-pentru-implementarea-i-monitorizarea-reformelor-i-investi-iilor-privind-transformarea-digitala-task-force

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply