O româncă stabilită în Anglia încearcă să își recupereze fiica luată de tată și adusă la Arad.

O româncă stabilită în Anglia încearcă de luni de zile să își recupereze fiica luată de tată, fără acordul ei și adusă la Arad.

Copilul, care este și cetățean englez, este dat în urmărire internațională și potrivit unor sentințe definitive a fost încredințat mamei, fără ca tatăl să aibă drept de vizită. Chiar și în aceste condiții, autoritățile nu au reușit până acum să reîncredințeze fețita mamei, Simona Mocan. Pe data de 17.12.2020 a fost pentru a treia oară când Simona Mocan, un executor judecătoresc și Poliția au încercat să o ia pe fetiță de la tată.

De cealaltă parte, executorul judecătoresc, Lavinia Boșneag, spune că fetița nu poate fi luată de la tată pentru că micuța vrea să rămână cu el. Mama îl acuză pe tată că o manipulează pe fetiță, iar Direcția pentru Protecția Copilului a constatat că fetița prezintă indicii clare de alienare parentală.

Femeia mai reclamă faptul că totul este întârziat pentru că tatăl micuței este fiul unui fost polițist și fratele unui executor judecătoresc din Arad.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply