O nouă creştere a cazurilor de COVID-19 în Europa

Mai multe ţări din Europa se confruntă cu o nouă creştere a cazurilor de infecţie cu coronavirus, după ce anterior au reuşit să încetinească rata infecţiei.

Ţări din sud-estul Europei, precum Albania, Muntenegru, Macedonia de Nord şi România au înregistrat un număr mare de cazuri de COVID-19 în luna august, mai mare decât în lunile de la începutul anului.

Excepţie face Serbia, care înregistrează în prezent un număr de noi cazuri similar cu cele înregistrate în luna aprilie. Croaţia, Grecia şi Malta se confruntă, de asemenea, cu o creştere a cazurilor de COVID-19, o creştere chiar mai mare decât cea înregistrată în primul val epidemic.

Belgia, Italia şi Marea Britanie sunt lovite şi ele de un al doilea val epidemic, dar mult mai mic decât cel din martie şi aprilie.

Franţa, Polonia, Olanda şi Spania au adoptat deja măsuri de stopare a celui de-al doilea val epidemic. Franţa, de exemplu, a raportat pe 4 septembrie, cel mai mare număr de cazuri înregistrate vreodată în decurs de 24 de ore, 8.975.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply