O asociație de studenți le livrează bătrânilor alimente și medicamente.

Asociatia Studentilor La Constructii Din Bucuresti (ASCB) anunță că derulează un program de voluntariat prin care livrrează mâncare si medicamente pentru bătrâni.

Studenții precizează că acest proiect este destinat pentru persoanele de peste 50 de ani sau cele care suferă de probleme de sănătate care îi fac vulnerabili la COVID-19.

,,Prin această acțiune, noi, tinerii voluntari care avem cel mai mic factor de risc vom prelua comenzile de mâncare/ medicamente de la bătrânii sau persoanele vulnerabile și .

Astfel, reducem riscul categoriilor de persoane care sunt cele mai expuse la dezvoltarea de complicații care pot duce la internare în urma infectării cu COVID – 19. De asemenea, pe termen mediu și lung, contribuim la reducerea supraaglomerării din spitale prin protejarea categoriilor de persoane vulnerabile. În următoarele zile ne propunem să oferim experiența acumulată în cadrul acestei acțiuni cât mai multor echipe de voluntari din zone diferite ale țării și împreună să contribuim la depășirea acestor momente delicate pentru întreaga omenire.

Da-i o nota Articolului

5 / 5. Numarul de voturi: 3

leave a reply