Număr record de cazuri noi de infectare cu coronavirus, în România

Număr record de cazuri noi de infectare cu coronavirus anunţat astăzi de autorităţile din România, 460, cel mai mare din starea de alertă, dar şi cel mai mare nivel atins din 22 aprilie încoace. Numărul total de cazuri confirmate în ţara noastră a ajuns la 25.286.

Nelu Tătaru, a explicat astăzi că numărul foarte mare de cazuri noi de astăzi vine pe fondul măsurilor de relaxare, Nelu Tătaru, care este medic de profesie, a mai spus că a crescut numărul de infectări, pentru că oamenii nu au mai respectat regulile de protecţie şi de igienă şi pentru că au fost, citez, „instigaţi să nu le mai respecte”.

„Noi pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru. Dacă vor fi nişte restricţii vor fi strict punctuale şi locale. Îndemn în continuare la precauţie, dar precauţie nu poate avea doar sistemul medical sau corpul medical în sine, trebuie să o aibă şi populaţia civila. Noi o să avem discuţii şi astăzi, după amiază, la o şedinţă de guvern, o să avem şi mâine. Următoarea perioadă de măsuri de relaxare se va face, sper, cu 1 iulie, iar noi luni vom avea şi decizia”, a declarat Nelu Tătaru.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply